Optimistic probiotický mandlový dezert Kakao

Kakaový probiotický dezert je čokoládový krémový nejogurt lehce doslazený datlemi. Určitě vám připomene n jeden smetanový výrobek, který jste měli rádi jako děti – tenhle je ale plný mandlí, bez laktózy a přidaného cukru.

Informace o produktu:
– bez laktózy, sóji, lepku, cukru
– vegan (neobsahuje živočišné látky)

Objem: 125 g
Skladování: skladujte v teplotě do +5 °C.

Složení: voda, jádra mandlí 17,7 %, datlový sirup, tapiokový škrob, kakaový prášek 1 %, probiotické kultury.

Alergeny: 8 – skořápkové plody (mandle).

Výživové údaje na 100 ml výrobku: energie: 602 kJ/145 kcal, tuky: 9,6 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g, sacharidy: 10,3 g, z toho cukry: 6 g, bílkoviny: 4,3 g, sůl: 0 g.